Voor zowel Windows als MacOS

Met de software en de app van EasyConferencing start u eenvoudig een conference call, eventueel met screen sharing of videoconference. U regelt het met een paar klikken of u nu werkt op uw pc, laptop of smartphone.

De voordelen van onze web/videoconference software uitgelicht:

 • Geen installatie voor deelnemers

  Om het gebruiksgemak voor de deelnemers te verhogen, hoeven zij geen software te installeren. Zij nemen deel via hun browser.

 • Voor ieder besturingssysteem

  Onze software is te gebruiken op zowel Windows, MacOS als mobiele apparaten. Op deze systemen zijn alle functies beschikbaar.

 • Wereldwijd inbellen via VoIP

  Deelnemen via VoIP kan vanuit elk deel van de wereld. Eenvoudig via de browser. Software installeren is niet nodig.

 • Maar liefst 1.000 deelnemers

  U kunt tot 1.000 deelnemers uitnodigen, zonder te reserveren. Daarmee wordt de kracht van ons systeem benadrukt.

Simpele en snelle installatie

Uw gemak begint al bij de installatie: u downloadt een klein bestand en automatisch wordt de juiste versie (voor Windows of Apple) geïnstalleerd. U logt eenmalig in met de inloggegevens die u van ons hebt ontvangen – en u kunt direct aan de slag.

Gebruiksgemak voorop

De software en apps van EasyConferencing zijn ontwikkeld met de gebruiker als uitgangspunt. Geen ingewikkelde schermen, geen uitgebreide handleidingen: u hebt altijd de belangrijkste functies onder handbereik en kunt er direct mee aan de slag.

Ook voor smartphones

Onderweg een conference call of videoconference opzetten? Gebruik onze mobiele app, beschikbaar voor alle iPhone- en Android-devices. De app is gratis. Meer dan een internetverbinding (via wifi of 4G) hebt u niet nodig. U betaalt voor uw call (met of zonder beeld) het normale lage tarief per gespreksdeelnemer.