Deel uw bureaublad kosteloos met de andere deelnemers

Online overleggen en uw PowerPoint laten zien op het scherm van alle deelnemers? Een nieuw salesplan bespreken en uw gespreksgenoten laten meekijken in uw Worddocument? Wat u ook wilt delen, met EasyConferencing voegt u gratis screen sharing toe aan uw conference call.

De voordelen van onze webconferencing tool uitgelicht:

 • Presenteer wat u wilt

  Met onze webconferencing software kunt u als voorzitter elk gewenst programma op uw computer eenvoudig delen.

 • Geen installatie voor deelnemers

  Om het gebruiksgemak voor de deelnemers te verhogen, hoeven zij geen software te installeren. Zij nemen deel via hun browser.

 • Voor ieder besturingssysteem

  Onze software is te gebruiken op zowel Windows, MacOS als mobiele apparaten. Op deze systemen zijn alle functies beschikbaar.

 • Verduidelijk uw boodschap

  Door annotaties en de previewfunctie te gebruiken kunt u eenvoudig specifieke delen van uw boodschap verduidelijken.

Laat zien wat u vertelt

Screen sharing is een ideale manier om tijdens een telefonisch overleg samen naar dezelfde informatie te kijken: een presentatie, beeldmateriaal of bijvoorbeeld een Excelsheet. U hoeft van tevoren geen bestanden te versturen en als voorzitter hebt u de volledige regie. U bepaalt wat de deelnemers zien – u weet dus zeker dat ze samen met u op dezelfde pagina zijn.

Deel een document, of uw hele bureaublad

U bepaalt zelf wat u wilt delen: een specifiek document of uw hele bureaublad. Dat laatste maakt het gemakkelijk om tijdens het overleg te switchen tussen verschillende documenten die u open hebt staan. Of om cursisten te laten meekijken met acties of instructies op de computer.

Eenvoudig, laagdrempelig en… gratis!

Hoe u screen sharing ook inzet, het werkt altijd eenvoudig en laagdrempelig. Deelnemers hoeven niets te installeren; ze kijken mee via hun browser. Als voorzitter installeert u eenmalig een gebruiksvriendelijke tool. Uitstekende kwaliteit voor een unieke prijs: alleen bij EasyConferencing betaalt u niets extra voor conference calls met screen sharing.