Working man deciding what to do

Lokaal of tolvrij inbellen; wat is het verschil?

Er is een belangrijk verschil tussen lokale en tolvrije inbelnummers. Tolvrije nummers zijn voor u als voorzitter namelijk duurder in gebruik, maar voor uw deelnemers juist goedkoper.

Wat is een lokaal inbelnummer?

Met de lokale inbelnummers kunnen uw deelnemers lokaal binnen hun eigen land inbellen en deelnemen aan uw conference call. Zo hoeven de deelnemers niet naar Nederland te bellen en betalen zij geen hoge internationale telefoonkosten.

Wanneer is een tolvrij nummer handig?

Geef uw deelnemers een tolvrij nummer, dan betaalt u ook de lokale gesprekskosten van uw deelnemers binnen hun eigen land. Hierdoor kunnen uw deelnemers kosteloos meedoen in uw conference call.

Het gebruik van een tolvrij nummer kan handig zijn als u bijvoorbeeld een belangrijke klant wilt uitnodigen voor een conference call. Ga daarom eerst na waar uw voorkeur ligt en geef dan de inbelnummers aan uw deelnemers door.

Let op: het is niet altijd mogelijk om met een mobiele telefoon in te bellen op de tolvrije nummers. Dit staat duidelijk aangegeven bij de inbelnummers die u van ons ontvangt.