Neem uw conference call op en download deze als MP3-bestand

Wilt u de vergadering nog eens terugluisteren of op een later tijdstip notuleren? Met een MP3-opname van uw telefonische vergadering weet u zeker dat er geen woord verloren gaat.

De voordelen van onze opnamefunctionaliteit uitgelicht:

 • MP3-formaat

  Om ervoor te zorgen dat u op elk apparaat het bestand kunt terugluisteren, kunt u de vergadering als MP3-bestand opnemen.

 • Opname wordt gemaild

  Na de vergadering e-mailen wij u de opname. U hoeft geen ingewikkelde stappen te doorlopen om het bestand te downloaden.

 • Opname altijd beschikbaar

  Voor uw gemak bewaren wij de opname voor onbepaalde tijd, totdat u met één klik op de muis het bestand verwijdert.

 • Eenvoudig voor notuleren

  Door een conference call op te nemen, kunt u op elk gewenst moment achteraf zeer eenvoudig notulen maken.

Tijdens een vergadering wordt er heel wat besproken. Wilt u niet alles meteen noteren, maar u concentreren op het gesprek? Geen probleem: als voorzitter kunt u *9 typen, dan wordt het gesprek automatisch voor u opgenomen.

Duidelijk voor alle betrokkenen: uw deelnemers weten van tevoren dat er een opname plaatsvindt. Ze krijgen automatisch een melding aan het begin van de vergadering.

Is de vergadering afgelopen? Dan ontvangt de voorzitter een e-mail met een link naar een MP3-bestand. Bij EasyConferencing kunt u uw audiobestanden direct downloaden naar uw computer. Op die manier blijven ze altijd beschikbaar, zonder tijdslimiet. Zo kunt u ze nog eens rustig beluisteren, in uw archief opslaan of (laten) notuleren.