iPhone- en Androidapplicatie

Geen vaste lijn of pc bij de hand? Geen enkel probleem, want met onze mobiele applicatie start u namelijk net zo gemakkelijk een telefonische vergadering of video-overleg.

De voordelen van onze mobiele applicaties uitgelicht:

 • Eenvoudig inbellen

  Na het openen van de applicatie, kunt u met één klik op de knop inbellen op de conference call zonder codes in te toetsen.

 • Deelnemers muten

  Wilt u zien wie er er heeft ingebeld op de vergadering of deelnemers kunnen muten? Dit kan allemaal met onze gratis applicatie.

 • Onderweg conferencen

  Onderweg een videoconference houden, is nog nooit zo simpel geweest. Deelnemen kan via WiFi of via een mobiel netwerk.

 • MP3-opname starten

  Het opnemen van een conference call is zeer eenvoudig via de applicatie, slechts één klik op de knop is voldoende.

Met onze unieke, gebruiksvriendelijke app op uw iPhone of Android-telefoon kunt u nog eenvoudiger een conference call opzetten of deelnemen aan een call. U logt eenmalig in; bij vergaderingen hoeft u daarna geen code meer in te voeren. Als voorzitter kunt u met de app direct een call starten, als deelnemer belt u via de app met één klik in.

De app biedt ook een aantal slimme extra’s. Zo ziet u direct welke deelnemers ingebeld hebben. Bovendien is videoconferencing via de camera van de smartphone heel eenvoudig. Er komen dan maximaal vijf deelnemers in beeld. Zijn er meer deelnemers? Dan ziet u automatisch degene die aan het woord is.

De app voor iPhone of Android is gratis; u hebt alleen een internetverbinding (via WiFi of 3/4G) nodig. U betaalt voor de conference call het normale lage tarief per gespreksdeelnemer.