Unieke oplossing voor al uw vertrouwelijke vergaderingen

Omdat de vertrouwelijkheid van uw conference calls van groot belang is, hebben wij een unieke dienst ontwikkeld: OneTime Accounts.

De voordelen van onze OneTime Accounts uitgelicht:

 • Eénmalige vergadercodes

  Ontvang met één klik op de knop een unieke vergadercode die automatisch wordt verwijderd nadat deze door u is gebruikt.

 • Geen extra kosten

  U kunt de OneTime Account dienst zolang en zovaak gebruiken als u wilt. U betaalt voor deze dienst geen extra kosten.

 • Snel geregeld

  U hoeft ons niet te bellen of te e-mailen voor een OneTime Account. Met slechts één klik op de knop krijgt u direct de code gemaild.

 • Vooruit plannen mogelijk

  OneTime Accounts kunnen onbeperkt aangevraagd worden, u kunt probleemloos uw vergaderingen vooruit plannen.

Net als veel andere conference call diensten werken wij met een vaste code die u bij elke conference call gebruikt. Gemakkelijk voor u als voorzitter om uitnodigingen te verzenden, maar ook voor deelnemers die regelmatig inbellen. Iedereen die de code kent, kan dus inbellen op uw conference call – ook al hebt u ze niet uitgenodigd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling; de vertrouwelijkheid van uw conference calls is namelijk van groot belang. Daarom hebben wij een unieke dienst ontwikkeld: OneTime Accounts.

OneTime Accounts — dé oplossing

Om dit soort problemen te voorkomen, hebben wij een dienst ontwikkeld die geen enkele andere aanbieder heeft: OneTime Accounts. Met deze dienst, waarvoor u niets extra betaalt, ontvangt u een unieke toegangscode die u maar één keer kunt gebruiken. Hebt u de call opgezet, dan komt de code automatisch te vervallen.

U vraagt de unieke vergadercode aan met één klik op de knop. Net zo vaak als u wilt, zonder bijkomende kosten. U kunt dus gerust vertrouwelijke vergaderingen opzetten via EasyConferencing: met unieke codes zijn uw gesprekken uitstekend beveiligd.